Smart Industry ambassadeursbijeenkomst succesvol
23 april 2024

Op 18 april vond bij de FME in Zoetermeer een ambassadeursbijeenkomst plaats voor de Stichting Smart Industry. Het doel was om met de aanwezige ambassadeurs te bekijken hoe het aanbod van het Smart Industry programma nog beter onder de aandacht gebracht kan worden. De focus lag daarbij op innovatie en technologische vooruitgang binnen de bedrijfsvoering en de verschillende bedrijfsfuncties van ondernemers in de maakindustrie.

Hoe kan Smart Industry helpen?

Met andere ambassadeurs van Stichting Smart Industry hebben wij in verschillende kleine groepjes nagedacht op welke manier bijgedragen kan worden aan de digitalisering in de Nederlandse maakindustrie. Centraal stond de vraag hoe innovatie en technologische vooruitgang binnen de bedrijfsvoering en bedrijfsfuncties behapbaar kan worden gemaakt voor ondernemers in de maakindustrie.

Welke kleinere stappen kan een ondernemer al maken om zijn bedrijf innovatiever te maken en op welke manier kunnen Smart Industry en haar ambassadeurs daarbij helpen? Het digitaliseren, moderniseren en innoveren van je bedrijf lijkt namelijk een enorme opgave waar je niet weet waar je precies moet beginnen. Toch kunnen veel bedrijven met kleine en simpele veranderingen hun bedrijfsvoering moderner, efficiënter en toekomstbestendiger maken. De IT-Jurist helpt als ambassadeur van de Stichting Smart Industry bedrijven hier graag bij.

De IT-Jurist powering Smart Industry

Hoe kan De IT-Jurist helpen?

De juristen van De IT-Jurist kunnen binnen deze digitaliseringsslag als een IT-juridisch sparringspartner ondernemers inzicht geven in de juridische gevolgen van de veranderingen. Wij kunnen afspraken en contracten met IT-dienstverleners beoordelen, bijstaan bij onderhandelingen of custom made overeenkomsten opstellen. Zo passen de juridische afspraken ook binnen jouw toekomstvisie als ondernemer. Hoe eerder je het juridisch goed geregeld hebt, hoe minder vervelende verassingen je hebt in de toekomst.

Onze IT-juristen kunnen helpen als jouw juridisch sparringspartner en jouw zekerheid bieden tijdens de digitalisering van jouw onderneming. Heb je interesse in advies hierover of een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Auteur: Robert Hoogslag

Tags

Neem contact op

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 050-5344574 of laat hier een bericht achter via ons contactformulier.

Ook interessant om te lezen