Waarom de IT-Jurist

De IT-Jurist stelt zich ten doel om u door middel van een multidisciplinaire aanpak van dienst te zijn. Dit betekent dat zowel gebruik wordt gemaakt van de kennis van juridisch experts als van IT-deskundigen. Wij beschikken hierdoor over unieke praktische ervaring en werken nauw samen met specialisten op het gebied van IT, (IT-)recht en informatiebeveiliging, zoals IT-notarissen, curatoren, IT-auditors en Technisch Inspecteurs. Centraal staan uw organisatie en uw bedrijfsvoering: kennis daarvan is essentieel voor juridisch advies op maat.

De IT-Jurist is de verzelfstandiging van de IT-juridische adviesafdeling van Software Borg. Door betrokkenheid bij het opzetten van continuïteitsregelingen, ontstond in de loop der jaren een bloeiende adviespraktijk. Door de verzelfstandiging is IT-juridisch advies een kerndienst geworden, terwijl de nauwe samenwerking met IT-deskundigen en IT-auditors is gebleven.

Ons team

Werkwijze

De IT-Jurist is een adviesorganisatie gespecialiseerd in het verlenen van IT-juridische ondersteuning aan organisaties die IT aanbieden en organisaties die IT afnemen. De IT-juridische expertise staat ter beschikking als ware het een eigen virtuele IT-juridische afdeling. Hierbij staat laagdrempelige consultatie centraal en streven wij een snelle service na die betaalbaar, ad hoc inzetbaar en integreerbaar is binnen de organisatie. Deze oplossing werkt kostenbesparend, is effectief en efficiënt. Uniek aan De IT-Jurist is bovendien, dat IT-deskundigen deel uit maken van het team van consultants.

Door het inzetten van dezelfde consultant als behandelaar, wordt er een wederzijdse vertrouwensrelatie opgebouwd die kenmerkend is voor de positie van een bedrijfsjurist binnen een organisatie. Dit alles is beschikbaar op afroep. Geen dure kracht op de loonlijst, verzekeringen enzovoort.

Vacatures

De IT-Jurist B.V. is een juridisch adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van IT-recht, Intellectueel Eigendom en privacyrecht. De IT-Jurist B.V. is de verzelfstandiging van de IT-juridische adviesafdeling van Software Borg. Door betrokkenheid bij het opzetten van continuïteitsregelingen, ontstond in de loop der jaren een bloeiende adviespraktijk. We onderscheiden ons door onze pragmatische en multidisciplinaire aanpak, mede mogelijk door de samenwerking met o.a. IT-auditors, IT-deskundigen en IT-notarissen. Momenteel zijn er geen vacatures.
Onze vacatures

Partners

De IT-Jurist heeft partnerships met verschillende organisaties. Door het partnership kunnen deze organisaties gebruik maken van de kennis en ervaring van het team van De IT-Jurist. Daardoor kunnen de partners op hun beurt hun eigen klanten weer verder helpen. Wilt u partner worden met De IT-Jurist, neemt u dan vooral contact met ons op.