Waarom de IT-Jurist

De IT-Jurist stelt zich ten doel om jou door middel van een multidisciplinaire aanpak van dienst te zijn. Dit betekent dat zowel gebruik wordt gemaakt van de kennis van juridisch experts als van IT-deskundigen. Wij beschikken hierdoor over unieke praktische ervaring en werken nauw samen met specialisten op het gebied van IT, (IT-)recht en informatiebeveiliging, zoals IT-notarissen, curatoren, IT-auditors en Technisch Inspecteurs. Centraal staan jouw organisatie en jouw bedrijfsvoering: kennis daarvan is essentieel voor juridisch advies op maat.

De IT-Jurist is de verzelfstandiging van de IT-juridische adviesafdeling van Software Borg. In het verleden bleek dat bij veel klanten van Software Borg ook behoefte was aan specifiek IT-juridische dienstverlening. Door de verzelfstandiging is IT-juridisch advies nu ook een kerndienst geworden, terwijl de nauwe samenwerking met IT-notarissen en IT-deskundigen is gebleven.

Ons team

Werkwijze

De IT-Jurist is een adviesorganisatie gespecialiseerd in het verlenen van IT-juridische ondersteuning aan organisaties die IT aanbieden en organisaties die IT afnemen. De IT-juridische expertise staat ter beschikking als ware het een eigen virtuele IT-juridische afdeling. Hierbij staat laagdrempelige consultatie centraal en streven wij een snelle service na die betaalbaar, ad hoc inzetbaar en integreerbaar is binnen de organisatie. Deze oplossing werkt kostenbesparend, is effectief en efficiënt. Uniek aan De IT-Jurist is bovendien, dat IT-deskundigen deel uit maken van het team van consultants.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures.
Onze vacatures

Partners

De IT-Jurist heeft partnerships met verschillende organisaties. Door het partnership kunnen deze organisaties gebruik maken van de kennis en ervaring van het team van De IT-Jurist. Daardoor kunnen de partners op hun beurt hun eigen klanten weer verder helpen. Wil je partner worden met De IT-Jurist, neem dan vooral contact met ons op.