Opleidingen

De IT-Jurist verzorgt over uiteenlopende onderwerpen opleidingen en trainingen voor verschillende doelgroepen, zoals het notariaat, de advocatuur, het mkb en de overheid. Deze kunnen worden samengesteld uit een of meerdere bestaande of nieuw te ontwikkelen onderdelen en kunnen zowel op papier als live aangeboden worden. De cursussen en trainingen zijn geschikt om op een externe locatie of op uw eigen kantoor te worden verzorgd.

Opleidingen

Verder is het voor advocaten, notarissen en accountants mogelijk om met onze opleidingen opleidingspunten te halen. Bovendien zijn voor het ontwikkelen van opleidingen diverse subsidies beschikbaar, waar wij je over kunnen inlichten, waardoor je bijna kosteloos in je organisatie kan investeren.

Maak je organisatie SLIMmer!

De IT-Jurist helpt je jouw organisatie slimmer te maken met behulp van de SLIM-subsidie. We inventariseren eerst jouw (leer)vragen en maken daar vervolgens een passende opleiding bij op het gebied van IT-recht. Dankzij de SLIM-subsidie creëer je een mooi (begin)budget om een echt waardevolle interne opleiding te laten maken.

De opleiding kan in verschillende vormen geleverd worden; denk aan een workshop-serie, een (digitaal) naslagwerk, het inrichten van een kennisbank, opstellen van overdrachtsdocumenten, training op locatie of online of een combinatie. De opleidingen die wij verzorgen hebben altijd een sterke IT-juridische component, maar kunnen met inschakeling van andere specialisten ook andere onderwerpen hebben. Hiermee kunnen we de opleiding perfect laten aansluiten bij jouw organisatie en jouw vraag.

Wij hebben ervaring met de SLIM-subsidie aanvragen voor onze klanten: van de aanvraag tot de afronding en verantwoording: wij regelen het hele proces.

Zo kan jij je tijd gebruiken voor jouw organisatie en wij helpen deze SLIMmer te maken!

Voor meer informatie neem contact met ons op, of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.