Vacatures bij De IT-Jurist en Software Borg
6 december 2022

Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken meerdere IT-Juristen (ft/pt) die enthousiast worden van de combinatie tussen IT, techniek en Recht. Zowel starters als juristen met enkele jaren ervaring worden uitgenodigd om te solliciteren. Verder zoekt Software Borg een Adjunct-Directeur (lid directieteam).

Werken bij Software Borg en De IT-Jurist

Software Borg en De IT-Jurist zijn groeiende, aan elkaar gelieerde organisaties en volop in ontwikkeling. Er werkt een divers team van collega’s met verschillende leeftijden en langere of kortere werkervaring. De sfeer is informeel en ontspannen, samenwerken is vanzelfsprekend en iedereen denkt mee over de ontwikkeling van de organisatie.

De IT-Jurist

De IT-Jurist is de verzelfstandiging van de IT-juridische adviesafdeling van Software Borg. In het verleden bleek dat bij veel klanten van Software Borg ook behoefte was aan specifiek IT-juridische dienstverlening. Door de verzelfstandiging is IT-juridisch advies nu ook een kerndienst geworden, terwijl de nauwe samenwerking met IT-notarissen en IT-deskundigen is gebleven.

Vacature IT-Jurist (ft/pt)

Intellectueel Eigendom – flexibel – ontwikkelmogelijkheden

Het lijkt je leuk om jouw juridische kennis te combineren met IT-gerelateerde en technische onderwerpen. Je bent graag in contact met mensen, hebt een dienstverlenende instelling en vindt het tegelijkertijd heerlijk om juridisch ‘de diepte in te duiken’, met je collega’s hierover te sparren en zaken uit te werken. Ben jij dit? Dan is De IT-Jurist op zoek naar jou!

Vacature-SoftwareBorg-De IT-Jurist

Vacature Adjunct-Directeur (lid directieteam Software Borg)

IT – juridisch – Intellectueel Eigendom – IT – aansturing interne operatie – 40% relatiebeheer

Kun je goed gestructureerd en procesmatig denken en dit op anderen overbrengen? Heb je een juridische of IT achtergrond, maar ben je meer de generalist en stuur je graag de specialisten aan? Houd je daarnaast ook nog van contact met mensen en kun je commercieel denken? Dan heeft Software Borg een mooie rol voor jou!

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Interesse

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Lees op hun site de uitgebreide vacature Adjunct-Directeur of de vacature IT-Jurist. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen van Métier.

Tags

Neem contact op

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 050-5344574 of laat hier een bericht achter via ons contactformulier.

Ook interessant om te lezen