De IT-Jurist heeft meegeschreven aan het boek ‘ICT trends 2017’
15 december 2016

De IT-Jurist heeft als kennispartner van het ICT informatiecentrum een bijdrage geleverd aan het boek ‘ICT trends 2017’. In dit boek geven tientallen ICT specialisten, marktwatchers, onderzoeksbureaus en leveranciers in 28 artikelen hun jaarlijkse update van actuele trends en ontwikkelingen rond zakelijke ICT toepassingen. Het boek biedt hiermee beslissers de eyeopeners en een overzicht van de aandachtspunten, kansen en valkuilen van hun ICT toepassingen in de nabije toekomst. Het boek is in gedrukte vorm of als e-book beschikbaar via www.ICTboekensite.nl.

Het onafhankelijke ICT informatiecentrum publiceert boeken, websites, whitepapers, nieuwsbrieven en andere media over de selectie, implementatie en toepassing van ICT oplossingen. Jaarlijks maken meer dan 200.000 beslissers en meebeslissers in ICT projecten gebruik van deze gratis beschikbare kennis en informatie. Doel van de media is om beslissers te helpen bij het nemen van betere besluiten over nieuwe ICT investeringen en vraagstukken. De content voor de media van het ICT informatiecentrum is afkomstig van meer dan 250 kennispartners. Zij zijn door het ICT informatiecentrum geselecteerd vanwege specifieke kennis en expertise rond één of meer actuele ICT thema’s. De IT-Jurist is één van deze kennispartners.

Wilt u meer weten over waar u in 2017 rekening mee moet houden op IT-juridisch gebied, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tags

Neem contact op

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 050-5344574 of laat hier een bericht achter via ons contactformulier.

Ook interessant om te lezen