De IT-Jurist heeft meegeschreven aan het boekje contract management software
10 mei 2017

Over de toepassing, selectie en eigenschappen van software die u helpt bij het beheer van contracten

Uw organisatie beschikt over tientallen, honderden of meer contracten met klanten, toeleveranciers, personeel, enz. Het op tijd naleven van hieruit voortvloeiende rechten en plichten is lastig, juist omdat er zoveel is om bij te houden. Lees in dit gratis e-boek hoe contract management software u hierbij helpt.

Contract management software

Iedere zakelijke overeenkomst die wordt vastgelegd in tekst, is te beschouwen als een contract. Iedere organisatie beschikt over tientallen, honderden of meer van die contracten. Omdat organisaties steeds vaker samenwerken en die samenwerking steeds meer verweven is met belangrijke bedrijfsprocessen, neemt de complexiteit van contracten toe. De naleving ervan en de controle daarop dus ook.

In contracten zijn wederzijdse rechten en plichten vastgelegd in omschrijvingen, gekoppeld aan begintijden, eindtijden en opzegtermijnen. U moet snel over deze informatie kunnen beschikken. Aanpassingen moeten eenvoudig mogelijk zijn. Dat geldt ook voor het bijhouden van de verschillende versies, zeker als daar verschillende personen in uw organisatie bij betrokken zijn. Met contractmanagement software wordt dat allemaal eenvoudig realiseerbaar.

In dit e-boek van het ICT informatiecentrum, waar De IT-Jurist een bijdrage aan heeft geleverd, maakt u kennis met de toepassing, keuze en eigenschappen van contractmanagement software. Dankzij kennis en informatie van verschillende specialisten op dit gebied, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en wellicht ook van de noodzaak om binnen uw organisatie van contractmanagement software gebruik te maken. Overweegt u dat, download dan nu dit gratis e-boek.

Download dit e-boek gratis

U kunt dit boekje downloaden via deze link. Mocht u meer willen weten over IT-contract management, neemt u dan contact met ons op.

Tags

Neem contact op

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 050-5344574 of laat hier een bericht achter via ons contactformulier.

Ook interessant om te lezen